Sunt extrem de incantat sa va povestesc despre proiectul pe care l-am pastrat in secret 3 ani!

Incepand cu acest an, plantatia noastra ecologica de catina este pe rod. Am plantat la iesire din Mosnita Veche, judetul Timis,  8 hectare de catina, soiul Maya. Proiectul a fost demarat cu 4 ani urma, am intampinat multe obstacole pe parcurs dar am invatat foarte multe si rezultatul este exceptional! Puietii s-au dezvoltat frumos si rodul primului an a depasit cu mult asteptarile noastre.

Suntem producatori de miere pura, autentica de cativa ani si ne mandrim cu acest lucru. Consideram ca mierea si produsele stupului sunt tot ce avem nevoie pentru o imunitate de fier. Ingrijorator totusi, consumul de miere in Romania este si in momentul actual cel mai mic din Uniunea Europeana. Din acest motiv, studiem in continuare si experimentam multe combinatii pentru a exponenta valoarea mierii si a extinde modurile in care este consumata.

Catina cu miere

Suc de catina presat la rece cu miere– Doua super-alimente ca mierea pura de salcam si catina formeaza cel mai puternic vaccin antigripal si stimul imunitar

– Contine de 10x mai multa Vitamina C decat citricele si de 2x mai mult decat faimoasele macese

 

– Pentru toate sucurile presate la rece, folosim cel mai bun storcator din lume: Angel Juicer

– Sucul este preparat exclusiv din Catina si miere pura de salcam, are un termen de valabilitate scurt,  de 60 de zile si se mentine la frigider

 

 

 

Catina congelata

Catina creste foarte mult in popularitate si ne convinge in numar tot mai mare de proprietatile si beneficiile asupra sistemului imunitar.

Cel mai bun mod de a consuma catina este dimineata, pe stomacul gol. Sucul se poate dilua cu putina apa si este indicat sa incepem cu un shot, o cantitate de 3 linguri si sa crestem treptat pana la un pahar. Catina are un gust puternic,  dar combinatia cu miere pura de salcam ii da un gust dulce-acrisor si devine din ce in ce mai placut.

Iti recomand consumul de catina zilnic timp de o saptamana si astept feedback-ul tau. 🙂