Primăvara începe în forță pentru echipa BeePower, cu o serie de evenimente în cadrul cărora vom avea ocazia să ne prezentăm produsele. Am ales cu grijă evenimentele la care participăm, așa că ne-am orientat către cele care se concentrează pe promovarea unui stil de viață sănătos, stil la care aderăm și pe care încercăm să-l insuflăm prin calitățile produselor noastre. Mierea naturală este un catalizator al sănătății, de aceea, recomandăm cel puțin o linguriță pe zi.

Să revenim la evenimentele noastre! Așadar, în luna martie vom fi prezenți la patru târguri care mai de care mai interesante, așa că vino să ne cunoști, vină să ne cunoști produsele și să discuți cu echipa BeePower despre beneficiile incontestabile ale mierii naturale.

Notează-ți datele și locațiile târgurilor!

Povestea primei luni de primăvară începe pe 8 martie cu primul eveniment care va fi organizat pe strada Mărășești, în centrul Timișoarei. În fiecare zi, până pe 11 martie, te așteptăm la standul nostru pentru degustare și pentru a-ți povești despre ceea ce înseamnă BeePower, despre respectul nostru pentru sănătate și pentru natură. Ne vedem între 8 și 11 martie pe strada Mărășești!

În al doilea weekend din martie, ne întâlnim la cel mai mare eveniment apicol din zonă, devenit deja tradiție. Târgul apicol de la Ghiroda se va desfășura în 12 și 13 martie la căminul cultural din localitate. Pentru cei care vor să afle mai multe despre producerea mierii și vor să deguste din cele mai diverse soiuri pe care albinele le prepară, evenimentul de la Ghiroda, lângă Timișoara, este un „must”.

După sărbătoarea mierii de la Ghiroda ne odihnim puțin și ne pregătim pentru Beauty Life Expo, eveniment care se va desfășura între 17-20 martie la Casa Tineretului din Timișoara. Evenimentul se concentrează pe sănătate, frumusețe și spiritualitate, elemente esențiale pentru un stil de viață echilibrat.

Încheiem prima lună de primăvară cu participarea la Târgul Bio de la Iulius Mall din Timișoara, între 18 și 20 martie. Aici vom prezenta o serie de produse interesante pe care, odată ce le guști, le vei vrea și acasă.

Vizitează-ne la oricare dintre târguri și descoperă produsele BeePower!