Când grija pentru sănătate și calitatea se întâlnesc, nu pot să nu iasă lucruri bune. Albinuțele BeePower prepară conștiincioase cea mai bună miere naturală, la care, noi, oamenii din echipă, creativi, testăm rețete care mai de care mai îndrăznețe, fără să ne abatem, bineînțeles de la standardele de calitate pe care ni le-am stabilit și fără să alterăm caracterul natural al produsului finit. După aceleași principii se ghidează și cei de la Fresco Timișoara, așa că o colaborare cu ei nu are cum să nu devină o poveste frumoasă.

Am discutat cu prietenii noștri de la Fresco și, din vorbă în vorbă am ajuns să punem bazele unei colaborări. Am conversat, am făcut planuri de viitor și ne-am promis să ne gândim la ce proiecte speciale am putea să derulăm împreună pentru clienții noștri. Am constatat că suntem pe aceeași lungime de undă, „vorbim aceeași limbă” și dorim să promovăm împreună un stil de viață sănătos. Cum un prim pas în adoptarea acestui stil de viață este alimentația, împreună cu cei de la Fresco, vrem să oferim alternative pentru un mod de a mânca sănătos.

După ce ne-am dat frâu liber imaginației și ne-am jucat cu mierea albinuțelor BeePower pentru a o face nu doar un „super aliment” ci și un „super desert” sănătos, ne alăturăm bucuroși unei alte game de produse concepute și preparate cu drag de prietenii noștri de la Fresco. Mai mult decât atât, Fresco a creat și un spațiu unde cei care au ales un stil de viață sănătos să se poată delecta cu un fresh, sau cu o gustare vegană dătătoare de energie și vitalitate.

În acest peisaj în care produsele naturale, calitatea si grija pentru consumator sunt cuvintele de ordine, sortimentele de miere naturală BeePower se încadrează perfect și completează suita de propuneri sănătoase.