La un moment dat, în ultimele luni ale anului trecut anunțam o surpriză, o nouă colaborare care poate aduce mierea naturală BeePower mai aproape de tine, în orice colț din țară te-ai afla. Atunci eram la masa negocierilor, de aceea nu am dezvăluit foarte multe, dar acum, când toate detaliile au fost puse la punct, vei putea merge în cel mai apropiat magazin dm ori de câte ori vei vrea o miere naturală 100%.

dm „drogerie markt” este unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine specializate pe o serie de nișe extrem de importante, cum ar fi: frumusețe, wellness, produse pentru îngrijirea bebelușilor, produse pentru întreținerea locuinței. Gama de produse specifice acestor nișe provin de atât de la mărci consacrate, cât și de la mărci proprii lanțului. Un aspect foarte important al lanțului german este promovarea produselor și brandurilor locale care reușesc să livreze la standardele de calitate impuse de către companie. dm este activă pe piață din 1973, odată cu deschiderea primului magazin în Germania, urmând ca trei ani mai târziu compania să iasă dintre granițele țării de origine și să-și deschidă primul magazin în Austria. Extinderea a continuat cu Cehia, Ungaria, Slovenia, Coriația, Slovacia, Serbia, Bosnia, România, Bulgaria și Macedonia.

În țara noastră dm a ajuns în 2007, iar primul magazin a fost deschis chiar la Timișoara, unde compania și-a stabilit și sediul central pentru operațiunile din România. De aici a fost demarată extinderea națională, ajungând acum la 80 de magazine.

În tote locațiile din această rețea națională mierea naturală BeePower va fi reprezentată prin calitate și garanția unui produs 100% natural. Mai mult, această colaborare ne deschide oportunități importante oferindu-ne infrastructura necesară pentru a ne putea desface produsele la nivel național. Acum, că am „sărit gardul” și ne-am deschis la nivel național printr-o rețea importantă, ne-am luat angajamentul în fața partenerilor și clienților noștri de a continua să livrăm produse de calitate obținute fără aditivii care se adaugă astăzi de unii producători pentru a reuși să mențină un nivel ridicat al producției. Vicierea calității unui produs consumat mai ales datorită beneficiilor pe care le aduce asupra sănătății este un act grav de înșelăciune care ar trebui sancționat, în primul rând de consumator printr-o alegere mai atentă a produselor pe care le cumpără.

Colaborarea cu dm este pentru BeePower, pe lângă o oportunitate importantă din punctul de vedere al business-ului, o provocare în ceea ce privește menținerea la cel mai înalt nivel a standardelor de calitate. Important este că suntem mai aproape de clienții noștri, de cei care au decis să adopte un stil de viață sănătos și știu să aprecieze un produs natural.