Secretul unei cure de slăbire eficiente stă într-o alimentație sănătoasă și un program regulat de exerciții fizice. În prima partea, cea cu dieta, mierea cu scorțișoară a ajuns să devină un aliment din ce în ce mai frecvent în programele dictate de nutriționiști sau în recomandările de meniu ale antrenorilor personali. Utilizarea versatilă, în ceai, într-un mix de cereale cu iaurt, ca îndulcitor pentru băuturi și deserturi, dar și consumat ca atare, facilitează introducerea acestui produs în dieta zilnică. I-am studiat beneficiile și ne-a convins imediat să-l preparăm și să-l facem disponibil în oferta noastră.

Beneficiile mierii sunt multiple și binecunoscute. Pe lângă faptul că înlocuirea zahărului cu mierea în dieta zilnică este deja un pas către un stil de viață sănătos. Una dintre cele mai frecvente cauze ale obezității la omul modern este consumul excesiv de zahăr și de mâncăruri procesate. În același timp, sedentarismul este vinovat pentru creșterea necontrolată în greutate. În timp, apare nevoia măsurilor XXL la haine, dar și o serie de alte probleme, de la cele cardiovasculare, până la diabet.

Mierea cu scorțișoară poate deveni o susținere importantă în programele de slăbire. O lingură înainte de antrenament poate oferi necesarul de energie pentru a obține un maxim de eficiență. În plus, poate fi evitată senzația de oboseală excesivă de după antrenament. Acest produs este un energizant natural care te va ajuta să susții efortul pe durata antrenamentului. Mixul este recomandat în special pentru antrenamentele cardio unde este nevoie de un antrenament susținut perioade îndelungate. Care este explicația? Simplu! Zahărul din miere va oferi un plus de energie în timp ce proprietățile de accelerare a metabolismului pe care le are scorțișoara, vor amplifica efectele antrenamentului.

Produsul te ajută și la prevenirea „escapadelor culinare” dintre mese. O lingură de miere cu scorțișoară peste care poți stoarce și câțiva stropi dintr-o lămâie poate deveni gustarea perfectă care te va ține departe de alimentele nesănătoase care te pot tenta între mese.

Foarte important. Chiar dacă mierea cu scorțișoară este un produs foarte bun pentru accelerarea și accentuarea rezultatelor unei diete, fără o disciplină alimentară perfectă și un program riguros de antrenament rezultatele vor întârzia să apară.