Turmeric cu Miere – 350 g

30.00 lei

Stoc epuizat

Amestecand turmericul cu miere obținem niște rezultate incredibile – un puternic antiinflamator, care activează imunitatea și distruge bacteriile care sunt cauza bolii. Turmericul amestecat cu miere este un remediu perfect pentru răceală, gripă, afecțiuni respiratorii, probleme digestive și alergii. Asta îl face foarte potrivit în sezonul rece.

96% Miere

4% Turmeric

Stoc epuizat

Descriere

Turmericul este un condiment din aceeaşi familie de plante cu ghimbirul. Acesta nu este doar un condiment pe care îl adăugăm în mâncărurile noastre pentru gust sau pentru culoare, ci este un adevărat medicament pe care natura ni-l oferă, deoarece are proprietăţi antibacteriene, antiseptice şi antiinflamatoare dovedite de studii ştiinţifice.
Amestecul de turmeric cu miere de albine este cel mai bun antibiotic natural. Pe lângă faptul că omoară bacteriile și virusurile, stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește digestia și are proprietăți antiinflamatoare.

Proprietăţile terapeutice ale mierii cu turmeric
Efectele sale antioxidante puternice fac din el un agent terapeutic natural:
Răceală – recomandăm administrarea acestei combinaţii de la primele simptome.În prima zi se ia o jumătate de linguriță la fiecare oră, întreaga zi. În ziua a doua se ia o jumătate de linguriță o dată la două ore, iar în a treia zi, de trei ori pe zi.
Împotriva alergiilor – recomandăm administrarea unei linguri pe zi.
Boli respiratorii – recomandăm administrarea unei linguri de trei ori pe zi.
Previne şi opreşte creşterea cancerului de sân, de colon şi piele – recomandăm introducerea mierii cu turmeric în alimentaţia zilnică.
Remediu pentru acnee, intinde pielea, estompează ridurile – vă recomandăm o mască compusă dintr-o lingurită de miere cu turmeric, amestecată cu lapte sau iaurt, astfel încât să rămană o bază fermă. Masca se aplică pe faţă şi se lasă 20 de minute să acţioneze, apoi se clateşte faţa cu apă rece şi se tamponează uşor cu un prosop. În aplicarea măştii încercaţi să nu rataţi zona de sub ochi,unde turmericul datorită proprietăţilor sale antiinflamatorii, ajută la reducerea cearcănelor.
Împiedică formarea Alzheimerului – recomandăm o linguriţă, administrată de 3 ori pe zi
Spre deosebire de antibiotice, acest preparat nu distruge microflora intestinală.
Dacă aveți probleme cu vezica biliară, nu folosiți acest amestec deoarece poate să provoace contracții ale mușchilor vezicii biliare. Dacă folosiți medicamente, aveți tensiunea arterială sau glicemia scăzută întreabă medicul înainte de a folosi acest remediu.

Turmericul este unul din condimentele cele mai benefice de pe această planetă. În India turmericul este numit “condimentul vieții” sau “regele condimentelor”.

Turmericul conține curcuminoide, substanțe biologice active care se găsesc în curcumina și care au proprietăți antioxidante puternice. Acestea neutralizează efectele dăunătoare ale radicalilor liberi și apară organismul de bacterii.

Curcumina este cea care îi conferă turmericului culoare galben-portocalie, iar oamenii de știință îi atribuie acestei substanțe efectul medicinal vindecător. Cantitatea de curcumină regasită în 100 g de turmeric este de 3-5 grame.

Curcumina are multe proprietăți terapeutice, printre care se numără și proprietățile anticancerigene. Mai multe studii care au avut ca subiect curcumina au concluzionat că aceasta are beneficii precum:

– Contribuie la nivelele sănătoase ale colesterolului;

– Suprimă tromboza și infarctul miocardic;

– Suprimă simptomele relaționate cu diabetul de tip 2;

– Suprimă simptomele artritei reumatoide;

– Suprimă simptomele sclerozei multiple;

– Suprimă simptomele bolii Alzheimer;

– Inhibă reproducerea virusului HIV;

– Suprimă formarea tumorilor;

– Accelerează vindecarea rănilor;

– Protejează ficatul;

– Crește secreția de bilă;

– Protejează împotriva apariției cataractei;

– Protejează împotriva toxicității pulmonare și a fibrozei.

Amestecand turmericul cu miere obținem niște rezultate incredibile – un puternic antiinflamator, care activează imunitatea și distruge bacteriile care sunt cauza bolii. Turmericul amestecat cu miere este un remediu perfect pentru răceală, gripă, afecțiuni respiratorii, probleme digestive și alergii. Asta îl face foarte potrivit în sezonul rece.

Datorită tuturor acestor beneficii aduse pentru sănătate acest amestec este numit și „Mierea de aur”.

Informații suplimentare

Greutate 0.35 kg
Cantitate

350 g

Go to Top