Suc de Coacaze Presat la Rece cu Miere – 500 ml

45.00 lei

Stoc epuizat

Sucul de coacăze proaspăt era considerat încă din Antichitate un elixir al tinereţii. Nu era o iluzie, căci fructele sunt o sursă inepuizabilă de vitamine şi minerale.

Stoc epuizat

Descriere

Sucul de coacăze proaspăt era considerat încă din Antichitate un elixir al tinereţii. Nu era o iluzie, căci fructele sunt o sursă inepuizabilă de vitamine şi minerale.

Sucul de coacăze cu miere este un adevărat izvor de sănătate şi energie. Sucul se prepară la rece, astfel încât, atât fructele, cât şi mierea îşi păstrează toate proprietăţile.

Coacăzele sunt surse impresionante de antioxidanţi cu efecte stimulatoare asupra sănătăţii: Vitamina C , Vitamina A, calciu, potasiu şi alte săruri minerale esenţiale. Conform cercetătorilor coacazele sunt mult mai hranitoare decât alte fructe, înzestrate cu abilitatea naturală de a izgoni bolile de inimă şi cancerul. Sucul poate fi folosit la orice vârstă.

Sucurile naturale preparate miere de albine naturală şi din sucul coacăzelor, reprezintă cea mai eficientă modalitate de a păstra nealterate principiile active ale fructelor şi având valabilitate de
minim 12 luni. Acest suc este un adevărat izvor de sănătate ce va fi utilizat la toamnă, iarnă şi primăvară pentru creşterea imunităţii, ca tonic general, revitalizant, vitaminizant şi remineralizant.

Proprietăţile terapeutice ale sucului de coacăze cu miere

Proprietăţle coacăzelor negre au fost puţin studiate în timp însă, în ultima vreme, cercetătorii au început să descopere proprietăţile vindecătoare ale acestor mici fructe. Astfel, coacăzele sunt destinate problemelor cum ar fi:

Eforturi intelectuale – se recomandă 1-2 linguriţe atunci când apar stările de oboseală.

Dureri de gât – se recomandă 8 linguriţe în decursul zilei.

Reumatism – se recomandă 2 pahare de suc de coacăze pe zi.

Bornşită, pneumonie, tuberculoză pulmonară – se recomandă o cură cât mai lungă de suc de coacăze cu miere, timp în care se administrează 3-4 linguri de până la 6 ori pe zi.

Stimulează funcţionarea ficatului, pancreasului si a rinichilor – se recomandă o cură de câteva zile pe lună în care se va consuma 1 pahar de suc, de 2 ori pe zi.

Sucul de coacăze cu miere participă la formarea sângelui şi a laptelui, deci poate fi folosit cu încredere până şi de femeile însărcinate.Sucul de coacăze cu miere de albine este un supliment nutritiv-curativ ce ajută organismul să funcţioneze normal şi să poată raspunde numeroaselor substanţe nocive din exterior.

Nu recomandăm administrarea acestui suc persoanelor cu diabet zaharat sau alergice!

Informații suplimentare

Greutate 0.5 kg
Cantitate

500 ml

Go to Top