Suc de Catina Presat la Rece cu Miere – 250 ml

25.00 lei

Stoc epuizat

Mai degrabă medicament decât aliment, sucul acesta nu ar trebui să vă lipsească din casă mai ales dacă aveţi copii la vârsta grădiniţei, ei fiind cei mai predispuşi la răceli în sezonul rece.

70% Suc de Catina

30% Miere

Stoc epuizat

Descriere

Mai degrabă medicament decât aliment, sucul acesta nu ar trebui să vă lipsească din casă mai ales dacă aveţi copii la vârsta grădiniţei, ei fiind cei mai predispuşi la răceli în sezonul rece.

Se ştie că acest fruct al dealurilor şi coclaurilor româneşti conţine de 60 de ori mai multă vitamina C decât aceaşi cantitate de lămâie, grepfruit sau portocale, iar 10 bobiţe de cătină satisfac nevoia organismului şi asigură absorbţia şi fixarea mult mai eficientă a calciului în corp.

Sucul de cătină obţinut din fructe, prin presare la rece, are aceleaşi efecte ca şi fructele proaspete, deorece acest suc păstrează nealterate şi fără să se piardă toate substanţele active terapeutice.

Proprietăţile terapeutice ale sucului de cătină

Imunitate – se recomandă administrarea a patru-şase linguri pe zi, sau se poate prepara o bautură racoritoare sănătoasă şi 100% naturală, cu apă plată sau minerală, foarte bună atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

Gripa, bronsita, pneumonie – se recomandă administrarea zilnică a 6 linguri de suc de cătină, pe stomacul gol.

Hepatită şi ciroză – se ţine o cură de minimum 2 luni, în care se consumă zilnic câte 2 pahare se suc de cătină.

Combate căderea părului – o lingură de sucde cătină poate face minuni.

Anemie – se recomandă o lingurită de suc de cătină, dimineaţă, pe stomacul gol.

Energizant natural – 3-4 linguri de suc de cătină, dimineaţa pe stomacul gol, oferă energie pentru întreaga zi.

Cătina reglează glucoza din sânge şi stimulează circulaţia sângelui la nivel cerebral. Bolile aparatului respirator de la amigdalită, bronşită până la bronşită acută, pot fi ameliorate cu sucul de cătină. Cătina are şi efecte anti-îmbătrânire şi de întindere a suprafetei pielii. Recomandată des persoanelor care suferă de varice sau cu afecţiuni cutanate ale pielii.

Femeile însărcinate şi cele care au născut, pot consuma fără teamă sucul de cătină . Nu doar că le ridică imunitatea, dar creşte cantitativ secreţia laptelui.

Nu recomandăm consumarea sucului de cătină, seara, întrucât poate tulbura somnul datorită valorii energetice!

A se păstra la frigider!

Informații suplimentare

Greutate 0.25 kg
Cantitate

250 ml

Go to Top