Seminte de Dovleac cu Miere – 350 g

25.00 lei

Stoc epuizat

Combinatia de seminte de dovleac cu miere faciliteaza cresterea copiilor, alunga insomniile, combate anemia, protejeaza inima, combate durerile de cap.

83% Miere

17% Seminte de Dovleac

Stoc epuizat

Descriere

Combinatia de seminte de dovleac cu miere faciliteaza cresterea copiilor, alunga insomniile, combate anemia, protejeaza inima, combate durerile de cap.

Virtuţile seminţelor de dovleac au fost descoperite încă din timpuri străvechi. Cu mii de ani în urmă, populaţiile din America de Nord şi de Sud foloseau aceste seminţe pentru efectul lor diuretic.
Vedeta fiecărei toamne târzii, dovleacul, face parte dintr-o familie mare şi pregătită să aducă numai beneficii organismului: dovlecelul, castravetele, pepenele etc.
Galbenul-portocaliu aprins ascunde o mulţime de carbohidraţi şi beta-caroten… Adevărat răsfăţ pentru pupilele gustative, dar şi un remediu naturist pentru sănătatea şi echilibrul organismului nostru.A devenit foarte repede cunoscut şi pentru proporţiile sale (de multe ori) colosale în comparaţie cu celelalte rude leguminoase. Ţara lui de baştină este Peru, de unde a fost exportat de către conchistadorii spanioli, in secolul al XVI-lea.
Proprietăţile terapeutice ale mierii cu seminţe de dovleac
Calităţile terapeutice ale seminţelor de dovleac au devenit din ce în ce mai cunoscute de-a lungul timpului, astfel că medicina naturistă recomandă folosirea acestora pentru urmatoarele:
Viermişori intestinali – vă recomandăm o linguriţă de miere cu seminţe de dovleac, administrată de 3 ori pe zi.
Facilitează creşterea copiilor – vă recomandăm o linguriţă de miere cu seminţe de dovleac dimineaţa, pe stomacul gol.
Protejează inima – vă recomandăm o cură de o lună, în care să consumaţi zilnic câteva linguriţe de miere cu seminţe de dovleac.
Alungă insomniile – vă recomandăm o linguriţă de miere cu seminţe de dovleac, seara înainte de culcare.
Combat anemia – vă recomandăm să adăugaţi în alimentaţia dumneavoastră această minunată combinaţie de miere cu seminţe de dovleac.
Combat durerile de cap şi crampele musculare – vă recomandăm o linguriţă de miere cu semiţe de dovleac când apar durerile.
Combate mătreaţa şi îmbunătăţeşte vederea – vă recomandăm o linguriţă de miere cu seminţe de dovleac înainte de masa de amiază.

Datorită conţinutului scăzut de calorii pe care îl conţine, seminţele de dovleac sunt un adevărat aliat atunci când vrei să slăbeşti! Câteva linguriţe miere cu seminţe de dovleac , consumate ca şi gustare sau chiar ca şi masă principală, îţi va oferi senzaţia de saţietate pentru mult timp, fără a îţi aduce un surplus de calorii!
Studiile recente au arătat că seminţele de dovleac pot ajuta la îmbunătăţirea reglementării de insulină şi la prevenirea comlicaţiilor diabetice, prin reducerea stresului oxidativ.

Informații suplimentare

Greutate 0.35 kg
Cantitate

350 g

Go to Top