-
Amestecand turmericul cu miere obținem niște rezultate incredibile – un puternic antiinflamator, care activează imunitatea și distruge bacteriile care sunt cauza bolii. Turmericul amestecat cu miere este un remediu perfect pentru răceală, gripă, afecțiuni respiratorii, probleme digestive și alergii. Asta îl face foarte potrivit în sezonul rece. 96% Miere 4% Turmeric
-
Strămoşii noştri numeau mierea de salcâm "adevarata hrană pentru organism" .Este tipul de miere care se absoarbe cel mai uşor de corp. Energia oferită de mierea de salcâm este un motiv important pentru a-ţi aproviziona camara cu mai multe borcane, mai ales pe timp de iarnă. Aceasta este obţinută din florile de salcam şi se caracterizează prin faptul că are o remarcabilă puritate şi claritate.
-
Ca orice sortiment de miere, mierea de tei preia din calităţile excepţionale ale florilor din care provine. Mierea de tei este una din cele mai bune si mai apreciate sortimente de miere, continutul sau fiind bogata in vitamine (in special vitamina B1), aminoacizi, polen, uneori si o cantitate insemnata de mana (cu toate proprietatile acesteia).
-
240 g - 25 RON 340 g - 30 RON
Miezul sâmburelui de caisă care rămâne după strivirea învelișului dur este folosit din timpuri străvechi pe post de medicament. Aceştia au o aromă specifică, de unde vine şi numele de amigdalină- substanţă vindecătoare care a fost denumită Vitamina B17. Amigdalina este considerată a avea efecte benefice în combaterea celulelor canceroase, stimulând sistemul imunitar să le elimine din organism. 72% Miere 28% Samburi de Caise