-
Strămoşii noştri numeau mierea de salcâm "adevarata hrană pentru organism" .Este tipul de miere care se absoarbe cel mai uşor de corp. Energia oferită de mierea de salcâm este un motiv important pentru a-ţi aproviziona camara cu mai multe borcane, mai ales pe timp de iarnă. Aceasta este obţinută din florile de salcam şi se caracterizează prin faptul că are o remarcabilă puritate şi claritate.
-
Strămoşii noştri numeau mierea de salcâm "adevarata hrană pentru organism" .Este tipul de miere care se absoarbe cel mai uşor de corp. Energia oferită de mierea de salcâm este un motiv important pentru a-ţi aproviziona camara cu mai multe borcane, mai ales pe timp de iarnă. Aceasta este obţinută din florile de salcam şi se caracterizează prin faptul că are o remarcabilă puritate şi claritate.
-
240 g - 25 RON 340 g - 30 RON
Miezul sâmburelui de caisă care rămâne după strivirea învelișului dur este folosit din timpuri străvechi pe post de medicament. Aceştia au o aromă specifică, de unde vine şi numele de amigdalină- substanţă vindecătoare care a fost denumită Vitamina B17. Amigdalina este considerată a avea efecte benefice în combaterea celulelor canceroase, stimulând sistemul imunitar să le elimine din organism. 72% Miere 28% Samburi de Caise -
240 g - 25 RON 340 g - 30 RON
Miezul sâmburelui de caisă care rămâne după strivirea învelișului dur este folosit din timpuri străvechi pe post de medicament. Aceştia au o aromă specifică, de unde vine şi numele de amigdalină- substanţă vindecătoare care a fost denumită Vitamina B17. Amigdalina este considerată a avea efecte benefice în combaterea celulelor canceroase, stimulând sistemul imunitar să le elimine din organism. 72% Miere 28% Samburi de Caise