• Polenul și mierea sunt singurele resurse alimentare care conțin 22 de nutrienți. În polenul crud se regăsesc toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră care lipsesc din alimentele moderne rafinate şi supraprocesate. Polenul crud este un veritabil aliment echilibrant, dinamizator şi revitalizant al organismului uman.

  • Polenul și mierea sunt singurele resurse alimentare care conțin 22 de nutrienți. În polenul crud se regăsesc toți micronutrienţii atât de importanți pentru sănătatea noastră care lipsesc din alimentele moderne rafinate şi supraprocesate. Polenul crud este un veritabil aliment echilibrant, dinamizator şi revitalizant al organismului uman.

  • Mierea polifloră este obţinută din nectarul mai multor flori de câmp şi conţine principile active a mai multor plante. De aceea ea este mai bogată în vitamine şi săruri minerale şi mult mai aromată decât mierea monofloră. Acest tip de miere are un conţinut bogat de fier.
  • 240 g - 25 RON            340 g - 30 RON

    Miezul sâmburelui de caisă care rămâne după strivirea învelișului dur este folosit din timpuri străvechi pe post de medicament. Aceştia au o aromă specifică, de unde vine şi numele de amigdalină- substanţă vindecătoare care a fost denumită Vitamina B17. Amigdalina este considerată a avea efecte benefice în combaterea celulelor canceroase, stimulând sistemul imunitar să le elimine din organism. 72% Miere 28% Samburi de Caise
  • Combinatia de seminte de dovleac cu miere faciliteaza cresterea copiilor, alunga insomniile, combate anemia, protejeaza inima, combate durerile de cap. 83% Miere 17% Seminte de Dovleac
  • Combinatia de seminte de dovleac cu miere faciliteaza cresterea copiilor, alunga insomniile, combate anemia, protejeaza inima, combate durerile de cap. 83% Miere 17% Seminte de Dovleac
  • 240 g - 25 RON            340 g - 30 RON

    Miezul sâmburelui de caisă care rămâne după strivirea învelișului dur este folosit din timpuri străvechi pe post de medicament. Aceştia au o aromă specifică, de unde vine şi numele de amigdalină- substanţă vindecătoare care a fost denumită Vitamina B17. Amigdalina este considerată a avea efecte benefice în combaterea celulelor canceroase, stimulând sistemul imunitar să le elimine din organism. 72% Miere 28% Samburi de Caise
  • Mierea polifloră este obţinută din nectarul mai multor flori de câmp şi conţine principile active a mai multor plante. De aceea ea este mai bogată în vitamine şi săruri minerale şi mult mai aromată decât mierea monofloră. Acest tip de miere are un conţinut bogat de fier.
  • Ca orice sortiment de miere, mierea de tei preia din calităţile excepţionale ale florilor din care provine. Mierea de tei este una din cele mai bune si mai apreciate sortimente de miere, continutul sau fiind bogata in vitamine (in special vitamina B1), aminoacizi, polen, uneori si o cantitate insemnata de mana (cu toate proprietatile acesteia).
  • Mierea de rapiţă este prima miere extrasă în anul apicol. Campurile galbene de rapiţă le ofera albinelor hrana pentru a-şi reveni după iarnă.
  • Strămoşii noştri numeau mierea de salcâm "adevarata hrană pentru organism" .Este tipul de miere care se absoarbe cel mai uşor de corp. Energia oferită de mierea de salcâm este un motiv important pentru a-ţi aproviziona camara cu mai multe borcane, mai ales pe timp de iarnă. Aceasta este obţinută din florile de salcam şi se caracterizează prin faptul că are o remarcabilă puritate şi claritate.
  • Mierea si ghimbirul sunt doua alimente cu efecte spectaculoase asupra sanatatii si buna starii noastre. Cele doua alimente combinate sunt ca un medicament pentru numeroase afectiuni, miere amplificand efectele naturale ale ghimbirului. 96% Miere 4% Ghimbir

Go to Top