Miere de Salcam cu Nuca – 500 g

30.00 lei

Stoc epuizat

BeePower va ofera o combinație unică, foarte sănătoasă de miere de salcam cu nuca, beneficiile acestui sortiment sunt numeroase deoarece atât mierea cât și miezul de nucă are numeroase propietati benefice pentru organism.

80% Miere

20% Nuca

Stoc epuizat

Descriere

BeePower va ofera o combinație unică, foarte sănătoasă de miere de salcam cu nuca, beneficiile acestui sortiment sunt numeroase deoarece atât mierea cât și miezul de nucă are numeroase propietati benefice pentru organism.

Miezul de nucă este prima alegere atunci cănd ne gândim la proteine vegetale sau la alternative pentru carne. Nucile au un gust bogat, un conţinut hranitor şi zeci de beneficii importante pentru sănătate. Foarte mulţi medici naturişti propun miezul de nucă şi diverse preparate cu miere ca remediu pentru tot felul de boli.

Aşa cum spun cercetătorii, banalele nuci care cresc peste tot la noi în ţară sunt mult mai sănătoase şi mai hrănitoare decât carnea, ouale şi laptele. Nuca este o sursă magnifică de calciu, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, fier, iod. Din miezul de nucă extragem de asemenea şi numeroase vitamine esenţiale pentru sănătate: Vitamina C, Vitamina B2, Vitamina B5 şi caroten.

Mierea de albine preparată cu miez de nucă în afara faptului că are un gust şi o aromă deosebită se poate consuma şi în scop terapeutic câte o linguriţă dimineaţa pe stomacul gol.

În Evul Mediu, nuca era recunoscută pentru rolul tămăduitor în cazul bolilor mintale. Se credea că forma fructului aduce cu forma creierului, de aceea are efect în tratarea minţii. Astăzi, cercetările moderne au arătat ca nuca este stimulent al memoriei şi e recomandată celor ce depun un efort intelectual sporit.
Proprietăţile terapeutice ale mierii cu nuci

Capacitatea de memorare – se recomandă consumul zilnic a 10-15 nuci amestecate cu 4 linguri de miere de albine.
Imunitate – se recomandă o combinaţie între miere cu nucă şi stafide, câte o linguriţă de 3 ori pe zi, înainte de mese.

Revitalizarea organismului – se recomandă câte o linguriţă de 2 ori pe zi.

Nucile sunt bogate în grăsimi şi proteine, iar in combinaţie cu mierea pune metabolismul în mişcare. De aceea, în cantităţi moderate, nucile pot fi incluse în regimurile de slăbire pentru că asigură senzaţia de saţietate şi stopează tendinţa de a mânca mai mult. Deci, doamnelor, puteţi folosi cu încredere această delicioasă combinaţie, dacă ţineţi la silueta dumneavoastră!

Informații suplimentare

Greutate 0.5 kg
Cantitate

500 g

Go to Top