Miere cu Scortisoara – 350 g

25.00 lei

Stoc epuizat

Scorţişoara a fost preţuită şi utilizată intensiv încă din vechile timpuri. Astăzi, scorţişoara este unul dintre condimentele banale. Cu toate acestea puţini îi ştiu toate beneficii, care depaşesc cu mult aroma din placinta cu mere.

96% Miere

4% Scortisoara

Stoc epuizat

Descriere

O lingurița de miere cu scorțișoară poate face minuni!

Scorţişoara a fost preţuită şi utilizată intensiv încă din vechile timpuri. Astăzi, scorţişoara este unul dintre condimentele banale. Cu toate acestea puţini îi ştiu toate beneficii, care depaşesc cu mult aroma din placinta cu mere.
Combinaţia de miere cu scorţişoară a fost utilizată de secole atât în medicina Ayurvedică cât şi în cea orientală.
Cele două ingrediente, au proprietăţi unice de vindecare, au fost utilizate timp de secole ca un remediu pentru tratarea a numeroaselor dureri şi boli. Datorită proprietatilor antibacteriale sunt utilizate nu doar în medicină, ci şi în îmbălsămare şi în conservarea diverselor alimente.

Proprietăţile terapeutice ale mierii cu scorţişoară
În rândurile de mai jos vom prezenta câteva tratamente cu miere cu scorţişoară ce au fost utilizate de-a lungul timpului pentru a trata cu succes diverse afecţiuni.
Opreşte căderea părului – recomandăm combinarea unei linguri de miere cu scorţişoară cu ulei de masline fierbinte. Această combinaţie se aplică înainte de baie, lăsând-o să acţioneze timp de 15 minute, după care se spală parul.
Dureri de dinţi – recomandă aplicarea mierii cu scoţişoară pe zona afectată.
Infecţii urinare – într-un pahar cu apă puneţi 2 linguriţe de miere cu scorţişoară.
Scade colesterolul – recomandăm indulcirea ceaiul cu 3 linguriţe de miere cu scorţişoară.
Boli cardiovasculare – recomadăm administrarea mierii cu scorţişoară ca înlocuitor pentru gem sau dulceaţă. Aceasta pastă se poate întinde pe păine şi administrată la micul dejun.
Scăderea în greutate – vă recomandăm o combinaţie foarte uşoară şi la îndemâna oricui. Într-o cană puneţi o linguriţă de miere cu scorţişoară peste care adăugaţi apă caldă. Acest amestec se va consuma de 2 ori pe zi, dimineaţa cu jumate de oră înainte de masă şi seara înainte de culcare.
Infertilitate – recomandăm administrarea a două linguriţe de miere cu scorţişoară, seara, înainte de culcare.
Dacă doriţi să aveţi o respiraţie proaspătă întreaga zi, vă recomandăm un amestec grozav de apă caldă şi miere cu scorţişoară.
Scorţişoara în doze mari nu este indicată femeilor însărcinate,copiilor şi celor care urmeaza tratament cu anticoagulante.

Informații suplimentare

Greutate 0.35 kg

Go to Top