Goji cu Miere – 250 g

25.00 lei

Cu toate ca Goji se foloseste de foarte mult timp în medicina tradiţională tibetană, numai foarte recent s-au făcut studii şi teste de laborator în America şi în alte părţi ale lumii.

80% Miere

20% Goji

Descriere

Cunoscute în Tibet şi China de peste 2500 de ani, aceste fructe miraculoase au o istorie şi tradiţie îndelungată. O legendă din anii 800 d. Hr. spune că, călugării din Tibet au baut apă dintr-o fântână lângă care creştea un tufiş. Fructele de pe acest tufiş – goji – cădeau în apă, iar călugării au observat că cei care au băut apă din această fântână au trăit mai mult şi mai sănătos.
Fructul Goji, numit şi „fructul longevităţii” este o comoară din Tibet. Localnicii au motive serioase să respecte goji pe care îl consumă zilnic sub diferite forme – proaspăt, ca ceai, suc, în diferite mâncăruri sau ca fructe uscate. Această zonă este renumită ca având cea mai sănătoasă populaţie şi cei mai mulţi oameni cu vârsta peste 100 de ani – numărul lor este de 16 ori mai mare ca media în lume!
  • Proprietăţile terapeutice ale fructelor de goji cu miere
Cu toate ca Goji se foloseste de foarte mult timp în medicina tradiţională tibetană, numai foarte recent s-au făcut studii şi teste de laborator în America şi în alte părţi ale lumii. Oamenii de stiinta au ramas uimiti de rezultatele obtinute. Analizele de laborator arată că fructele goji sunt extrem de bogate în vitamine, minerale şi nutrienţi. Este unul dintre cei mai eficienţi antioxidanţi creaţi de natură! Astfel, fructele goji, deţin următoarele proprietăţi:
Oferă energie – o linguriţă de miere goji , dimineaţa, pe stomacul gol, vă oferă energia necesară de a încheia ziua în forţă.
Întăreşte oasele şi ligamentele – se recomandă adăugarea mierii cu goji în alimentaţia zilnică, atât consumată ca atare, cât şi în diferite deserturi.
Adjuvant în diminuarea arsurilor stomacale – se recomandă administrarea unei linguriţe dupa masă.
Luptă împotriva anemiei şi a deficienţei de fier – recomandăm administrarea unei linguriţe de miere cu goji de 2 ori pe zi.
Bun calmant pentru durerile menstruale – se recomandă administrarea unei linguriţe atunci când apar durerile.
Dacă ţineţi cure de slabire, puteţi consuma fără grijă miere cu goji, deoarece provoacă o senzaţie de saţietate, conţine proteine, calciu şi să nu uitam de vitaminele necesare pentru accelerarea metabolismului.
Consumată cu moderatie, combinaţia noastră este sigură în orice situaţie!

Informații suplimentare

Greutate 0.25 kg
Cantitate

250 g

Go to Top