Catina cu Miere – 350 g

25.00 lei

Stoc epuizat

Catina cu miere – inlatura depresia, regenereaza tesuturile dupa arsuri, rani, operatii, intareste inima, creste rezistenta la efort fizic.

80% Miere

20% Catina

Stoc epuizat

Descriere

Catina cu miere – inlatura depresia, regenereaza tesuturile dupa arsuri, rani, operatii, intareste inima, creste rezistenta la efort fizic.

Cătina este un arbust fructifer ale cărui beneficii se cunosc încă din antichitate. Se pare că ar fi originară din Asia de Sud, iar chinezii o folosesc de peste 2.000 de ani în medicina tradiţională. Acest arbust uimeşte însa şi prin cantitatea ridicată de minerale conţinute în fructele ei, dintre acestea putând evidenţia: calciu, magneziu, zinc, fier, molibden şi chiar aur. Dintre toate celelalte fructe, cătina conţine vitamina C în cea mai mare cantitate. Măceşele sunt mici copii, iar citricele – surclasate drastic.

Cătina, ca fruct, este consumată destul de greu de către copii şi adulţi datorită gustului său astringent. Atunci, s-a cautat o combinaţie prin care consumul de cătină să fie mai plăcut.
În acest mod s-a născut combinaţia de cătină cu miere de albine. Deşi mierea de albine este prin ea însăşi un energizant, în combinaţie cu cătina devine o adevarată „bombă” de energie.

Proprietaţile terapeutice ale cătinei cu miere

Numeroasele studii arată că mierea de albine cu cătină vindecă şi ameliorează numeroase boli, printre care unele foarte grave cum ar fi cancerul şi sida.
Consumul regulat de cătină cu miere întăreşte sistemul imunitar, reface organismul obosit, vindecă chiar şi alergiile şi gastrita.
Această combinaţie delicioasă de cătină cu miere are are o mulţime de efecte extraordinare asupra organismului nostru:
Înlătură depresia – se recomandă administrarea regulată a cătinei cu miere, mai ales dimineaţa pe stomacul gol.
Regenerează ţesuturile dupa arsuri, răni sau intervenţii chirurgicale – se recomandă o cură de o lună
Accelerarea proceselor de dezvoltare mentala si fizica la copii -se recomandă câte o linguriţă de cătină cu miere, de 3 ori pe zi.
Creşte rezistenţa la efortul fizic – se recomandă 1-2 linguriţe înainte de a se efectua efortul fizic.
Întăreşte inima – se recomandă 3-4 linguriţe pe zi de cătină cu miere.
Doreşti să te laşi de fumat şi încă nu ai gasit o metoda buna? Am gasit-o noi! Îţi recomandăm o cură de luni de cătină cu miere, timp în care se va administra 3-4 linguriţe pe zi. Acestă combinaţie te va ajuta să laşi ţigările cât ai clipi!

Îţi recomandăm o cură de 3-4  luni

Informații suplimentare

Greutate 0.35 kg
Cantitate

350 g

Go to Top