Catina 1KG

Prețul inițial a fost: 25.00 lei.Prețul curent este: 17.50 lei.

Stoc epuizat

Catina cu miere – inlatura depresia, regenereaza tesuturile dupa arsuri, rani, operatii, intareste inima, creste rezistenta la efort fizic.

Stoc epuizat

Descriere

Catina cu miere – inlatura depresia, regenereaza tesuturile dupa arsuri, rani, operatii, intareste inima, creste rezistenta la efort fizic.

Cătina este un arbust fructifer ale cărui beneficii se cunosc încă din antichitate. Se pare că ar fi originară din Asia de Sud, iar chinezii o folosesc de peste 2.000 de ani în medicina tradiţională. Acest arbust uimeşte însa şi prin cantitatea ridicată de minerale conţinute în fructele ei, dintre acestea putând evidenţia: calciu, magneziu, zinc, fier, molibden şi chiar aur. Dintre toate celelalte fructe, cătina conţine vitamina C în cea mai mare cantitate. Măceşele sunt mici copii, iar citricele – surclasate drastic.

Cătina, ca fruct, este consumată destul de greu de către copii şi adulţi datorită gustului său astringent. Atunci, s-a cautat o combinaţie prin care consumul de cătină să fie mai plăcut.
În acest mod s-a născut combinaţia de cătină cu miere de albine. Deşi mierea de albine este prin ea însăşi un energizant, în combinaţie cu cătina devine o adevarată „bombă” de energie.

Cătina este foarte indicată în stimularea sistemului imunitar, în tratarea răcelilor, gripei, infecțiilor. În caz de răceli, gripe, pneumonii, se consumă sirop de cătină pe stomacul gol sau se face o cură de cătină cu miere, grăbind astfel vindecarea. Hemoragiile interne, bolile splinei și ale ficatului se tratează tot cu suc sau ulei de cătină, precum și cu pulbere din scoarță de cătină. Sterilitatea, depresia, anxietatea, diareea sau dizenteria se tratează cu ajutorul sucului sau a pulberii de cătină.

Mai mult, conform cercetărilor efectuate de specialişti de prestigiu precum Ing. Ştefan Manea, prof. univ. dr. chim. Ion Brad, dr. Luminiţa Brad şi Ing. Florica Radu, cătina care creşte în ţara noastră are un conţinut chimic de excepţie, poate cel mai bogat din întreaga lume. Planta a fost studiată şi ameliorată în Staţiunea Horticolă „Mărăcineni”, unde s-au obţinut varietăţi cu ţepi reduşi. Trebuie menţionat că nicăieri în lume nici varietatea naturală, nici soiurile ameliorate nu au conţin atât de multe principii active, vitamine, minerale, microelemente, flavonoizi şi aminoacizi la nivelul cătinei care creşte în România, mai ales în zona subcarpatică.

Proprietaţile terapeutice ale cătinei cu miere

Numeroasele studii arată că mierea de albine cu cătină vindecă şi ameliorează numeroase boli, printre care unele foarte grave cum ar fi cancerul şi sida.
Consumul regulat de cătină cu miere întăreşte sistemul imunitar, reface organismul obosit, vindecă chiar şi alergiile şi gastrita.
Această combinaţie delicioasă de cătină cu miere are are o mulţime de efecte extraordinare asupra organismului nostru:
Înlătură depresia – se recomandă administrarea regulată a cătinei cu miere, mai ales dimineaţa pe stomacul gol.
Regenerează ţesuturile dupa arsuri, răni sau intervenţii chirurgicale – se recomandă o cură de o lună
Accelerarea proceselor de dezvoltare mentala si fizica la copii -se recomandă câte o linguriţă de cătină cu miere, de 3 ori pe zi.
Creşte rezistenţa la efortul fizic – se recomandă 1-2 linguriţe înainte de a se efectua efortul fizic.
Întăreşte inima – se recomandă 3-4 linguriţe pe zi de cătină cu miere.
Doreşti să te laşi de fumat şi încă nu ai gasit o metoda buna? Am gasit-o noi! Îţi recomandăm o cură de luni de cătină cu miere, timp în care se va administra 3-4 linguriţe pe zi. Acestă combinaţie te va ajuta să laşi ţigările cât ai clipi!

Îţi recomandăm o cură de 3-4  luni

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Cantitate

1 kg

Go to Top