Aronia cu Miere – 380 g

30.00 lei

Stoc epuizat

Aronia cu miere are numeroase propietati antioxidante fiind mai degrabă un medicament decât un aliment.

Stoc epuizat

Descriere

Aronia cu miere are numeroase propietati antioxidante fiind mai degrabă un medicament decât un aliment.

Aronia este un arbust intrat de curând în culturile noastre, datorită proprietăţilor sale vindecătoare. Este originar din America de Nord unde creşte şi acum în stare naturală, spontană si a fost aclimatizat în Europa în secolul al XlX-lea, fiind adus de către ruşi.
Toată bogătia acestui arbust stă în fructele care au un gust dulceag-amărui. Aronia este cunoscut în lume datorită faptului că fructele conţin o cantitate impresionantă de antioxidanţi, de 15 ori mai mulţi decât afinele sau rodiile. Au un conţinut mare de proantocianine (care se gasesc şi în seminţele de struguri) şi acid chinic (de 10 ori mai mare decât merişorul).
În cazul în care aceste detalii nu te-au convins, trebuie să ştii că boabele de aronia conţin vitamina P, ce ajută la fixarea vitaminei C în organism. Fructele de Aronia conţin de 5 ori mai multă vitamina C decât strugurii. Seminţele sunt bogate în uleiuri.

Proprietăţile terapeutice ale mierii cu aronia

Acest fruct este mai mult decât un fruct, este un medicament, mult mai benefic decât multe alte produse alimentare. Datorită compoziţiei lor chimice, fructele de aronia sunt recomandate în multe afecţiuni:
Tonic pentru combaterea stresului şi oboselii – recomandăm administrarea unei linguriţe de aronia cu miere atunci cand apar stările de stres şi oboseală.
Prevenirea pierderilor de memorie – recomandăm adaugarea în alimentaţie a acestei combinaţii pentru o memorie mult mai bună.
Alergii şi rinite – recomandăm consumarea aroniei cu miere, dimineaţa şi seară, câte o linguriţă.
Boli contagioase ale copilăriei (varsat de vant, varicela, variola) – recomandăm administrarea unei linguriţe de 3 ori pe zi.
Reduce diabetul – recomandăm administrarea unei linguriţe de aronia cu miere, pe post de medicament, dimineaţa pe stomacul gol

Informații suplimentare

Greutate 0.35 kg
Cantitate

350 g

Go to Top