Mierea naturală poate fi folosită într-o serie întreagă de moduri, astfel încât să aducă beneficii reale asupra sănătății. Consumată ca atare, ca aliment, sau în diverse combinații cu alte elemente naturale, mierea poate face proba proprietăților sale antibacteriene în tratarea infecțiilor, a problemelor de piele, dar și în combaterea stresului sau pentru a susține curele de slăbire.

Câteva dintre utilizările mai puțin populare ale mierii și beneficiile pe care le aduc asupra sănătății ar fi:

Leac împotriva mahmurelii. Poate cea mai neobișnuită și de nișă întrebuințare, dar una foarte eficientă. Consumul excesiv de alcool încarcă ficatul, provoacă o stare de greață și favorizează deshidratarea. De aceea, un pahar de apă călduță cu o lingură de miere și cu lămâie poate diminua din efectele atât de neplăcute ale mahmurelii. Această rețetă contribuie la detoxifierea ficatului. Bineînțeles, această băutură poate fi consumată zilnic pentru menținerea unui ritm accelerat de eliminare a toxinelor din organism.

Mască anti-aging. În era chirurgiei estetice, există și metode mai simple și mai la îndemână pentru menținerea tonusului pielii. O mască pe bază de miere și lavandă aplicată regulat poate întârzia procesul de îmbătrânire al pielii.

Anti-stres. Mierea are proprietăți de combatere a stresului, așa că după o zi grea de muncă, o băutură pe bază de miere cu mușețel sau floare pasiunii, poate face minuni asupra stării tale. Această băutură calmează, relaxează și te ajută să te odihnești pentru ca dimineața să poți începe în forță o nouă zi.

Reglarea ciclului menstrual. Mierea stimulează producerea acizilor grași Omega 3 care au rolul de a regulariza procesele hormonale în organism. De aceea este recomandat consumul unei lingurițe de miere în fiecare zi, diluată într-un ceai de plante.

Acțiune împotriva acneei. Aplică miere pe coșuri înainte de culcare. Proprietățile antibacteriene ale mierii naturale vor determina dispariția foarte rapidă a coșurilor, de cele mai multe ori peste noapte.

Întotdeauna trebuie să ai în casă un borcan de miere naturală pură. Sub capacele BeePower vei găsi întotdeauna un produs obținut prin metode tradiționale care își păstrează nealterate proprietățile.