Avem încredere în produsele noastre și, pe lângă faptul că ne străduim să le menținem la cele mai înalte standarde de calitate, ne dorim să vi le facem cât mai accesibile vouă, celor care alegeți un stil de viață sănătos. În acest sens căutăm în permanență noi puncte de desfacere, astfel încât, cei care apreciază un produs apicol de calitate, să poata ajunge la mierea naturală BeePower cât mai ușor cu putință.

Căutăm să ne extindem colaborările și să ne lărgim cercul de prieteni ai vieții sănătoase. După ce Magnum și Fresco au acceptat să ne susțină în provocarea pe care o lansăm pentru un stil de viață sănătos, vă pregătim o nouă surpriză. Recent am început discuțiile cu un nou potențial partener cu ajutorul căruia produsele noastre vor fi mai vizibile și mai aproape de voi. Bineînțeles, puteți comanda oricând din magazinul nostru online, unde veți găsi întotdeauna gama actualizată de produse.

Potențialii noștri au demarat discuția în vederea unei colaborări frumoase, iar după ce ne-au expus condițiile parteneriatului, am început să discutăm și să negociem pe marginea acestora, astfel încât termenii să fie avantajoși pentru ambele părți implicate, dar mai ales să fie în avantajul consumatorului final. Ne-am sincronizat, am văzut că principiile corespund în ceea ce privește produsul sau serviciul oferit clientului final, am discutat despre principiile de bază ale unui stil de viață sănătos și am identificat o serie de puncte comune pe care le avem cu noii noștri colaboratori cărora nu le dezvăluim încă identitatea. Bineinteles, vă ținem la curent cu evoluția discuțiilor.

Nu vrem să „spunem hop până nu am sărit gardul”, așa că, vă ținem încă puțin cu sufletul la gură. Tot ce putem spune în momentul de față este că, în curând, produsele BeePower se vor regăsi pe rafturile unui lanț important de magazine cu o largă acoperire locală și națională.