Dacă ai plănuit un weekend activ cu mult sport, poate o excursie cu bicicleta, o drumeție pe munte, un meci de fotbal, baschet, tenis sau una, două ture de alergare, vei avea nevoie de energie. Așadar, ne-am gândit să-ți sugerăm o gustare de vară care vine să te ajute în activitățile pe care ți le-ai propus. Gustarea este foarte ușor de preparat, așa că, în doar câteva minute vei putea să-ți refaci energia consumată în timpul sesiunii sportive sau poți asimila surplusul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele atletice pe care ți le-ai stabilit.

Deja ți s-a făcut poftă de gustarea delicioasă, așa că hai să nu mai pierdem vremea și să vedem ce ingrediente ai avea nevoie. Dacă nu le ai prin casă poți da o fugă la magazinul din colț pentru o aprovizionare rapidă.

Ingrediente:

  • 1 kiwi bine copt;
  • ½ cană de zmeură înghețată neîndulcită;
  • ½ cană de miere;
  • 250 ml de iaurt degresat cu vanilie;
  • fructe proaspete la discreție pentru a fi „tăvălite” prin sosul de zmeură.

Mod de preparare:

Chiar dacă nu ai abilități de chef, această rețetă nu are cum să nu-ți iasă perfect. Se ia un blender în recipientul căruia se aruncă toate ingredientele. Kiwi-ul trebuie curățat și tăiat cubulețe înainte. Zmeura, mierea și kiwi-ul se amestecă bine în blender până se obține o pastă uniformă. Acest pure se amesteca cu iaurtul și „voilà”, sosul este gata.

Taie fructele proaspete pe care le-ai pregătit, pune sosul într-un bol și gustarea poate fi servită. Gustul fresh este perfect pentru acest anotimp. În plus, vitaminele din fructe și din miere te vor ajuta să ai acel plus de care ai nevoie pentru ca tura ta de alergare să depășească cele mai bune performanțe de până acum.

Weekend plăcut!