Să fim sinceri …

Majoritatea dintre noi ne-am confruntat cu kilograme în plus de-a lungul vieții pe care cu greu am reușit să le dăm jos …

Asta dacă am reușit!

Însă nu trebuie să renunți încă …

Pentru că astăzi vreau să iți arăt combinația eficientă (și gustoasă) de miere care te ajută să pierzi din greutate într-un mod ușor și plăcut.

Vezi tu, obezitatea și în general kilogramele în plus pun o presiune inutilă pe inimă, rinichi, ficat și articulații (soldurile, gleznele și genunchii sunt cele mai vizate).

Și de aceea personele supraponderale sunt mai sensibile la boli precum diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, artrită sau tulburări ale vezicii biliare (fierea).

Însă dacă ești iubitor de miere (cum sunt și eu de altfel) și vrei să afli combinația cea mai eficientă prin care să stimulezi metabolismul și să slăbești mai ușor, astăzi ai noroc!

Care este combinația?

Miere cu lămâie.

Din fericire, fiind un aliment alcalin, lămâia în combinație cu mierea folosită dimineață ca prima masă din zi te ajută să accelerezi metabolismul încă de la primă ora.

Mobilizând grăsimea extra depusă în organism și permițându-i acesteia să fie utilizată că și energie …

Mierea cu lămâie te ajută să dai jos din țesutul adipos și asltfel să slăbești într-un mod eficient și natural.

În plus, aceasta combinație te ajută și în lupta împotriva celulitei, luptă foarte greu de câștigat (în special dacă ești femeie).

Așa că, dacă ai deja determinarea să pierzi din greutate și vrei să iți accelerezi metabolismul lent pe care crezi că îl ai …

Mierea cu lămâie este combinația perfectă pe care ți-o sugerez!

Care este metoda de preparare?

Simplu …

Amesteci o linguriță de miere crudă (neincalzita) cu două lingurițe de suc de lămâie într-un pahar cu apă la temperatura camerei (nu fiartă!).

Combinația este indicat să o iei doar o singură dată pe zi, dimineață când te trezești, pe stomacul gol.

Dacă totuși de îndrăgostești de acest mix (cum am făcut-o eu), o mai poți folosi că și băutură delicioasă după ce ai mâncat o masa bogată în calorii.

Astfel …

Metabolismul ți se va accelera și digestia ți se va îmbunătăți.

Acum că ai aflat secretul …

Rămâne doar să alegi mierea preferată pe care să o combini cu lămâie!

Multă sănătate,

Bogdan [Bee Power]