Mierea poate un „partener de nădejde” atunci când vine vorba de siluetă, așa că, în cazul în care vrei să scapi de câteva kilograme înainte să mergi la plajă nu o evita. Conținutul ridicat de vitamine, minerale și elemente nutritive o recomandă persoanelor cu probleme de greutate, dar și celor care nu suferă de povara kilogramelor în plus.

Folosită de persoanele obeze, mierea naturală reduce riscul apariției bolilor cardiovasculare și nu contribuie la acumularea kilogramelor. În plus, un studiu realizat de către oamenii de știință de la Laboratoarele de cercetare în medicină din Dubai demonstrează faptul că un consum regulat de miere poate contribui în reducerea colesterolului.

Împreună cu sucul de lămâie, mierea te ajută în curele de slăbire. Așa că, pentru a ajunge la forma perfectă pentru piscină, răcorește-te în această vară cu limonadă îndulcită cu miere naturală. Nu ar fi rău chiar să îți începi ziua cu o astfel de băutură energizantă. Mierea conține peste 22 de aminoacizi și vitamine foarte importante pentru buna funcționare a organismului. Prin reglarea funcțiilor metabolice, grăsimile sunt transformate mai repede în energie printr-o procesare mai bună a hranei consumate.

Sucul de lămâie are partea sa de efecte benefice. Conținutul bogat de vitamina C îmbunătățește funcțiile ficatului și se este un antioxidant și detoxifiant puternic.

O limonadă pe zi, adăugată la un regim alimentar echilibrat și mișcare zilnică, va contribui la accelerarea rezultatelor. Kilogramele în plus se vor topi „cât ai zice pește” astfel încât să te poți bucura în voie la piscină.

Pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor, ai grijă să alegi întotdeauna miere naturală, de la producători certificați. Altfel, riști să consumi un produs care nu-ți va aduce beneficiile care sunt puse în seama mierii. Este important ca procesul de producție să fie realizat în exclusivitate de albine. Intervenția omului în procesul natural va dăuna calităților produsului final.