Mierea a fost, este și va rămâne unul dintre cele mai sănătoase alimente care pot fi obținute pe cale naturală, printr-un proces care a rămas aproape neschimbat de peste 4.000 de ani. Am păstrat procesele tradiționale de producere a mierii pentru a oferi un produs final pur cu beneficii reale asupra sănătății celor care o consumă.

Respectul pentru clienți, dragostea pentru natură și pasiunea pentru apicultură ne determină să facem miere pură indiferent de sortiment. Mai mult, nu ne limităm doar la miere. Vrem mai mult, ne dorim să aducem în fața clienților noștri o gamă cât mai variată de produse din inima naturii. Odată ce am ajuns să producem mierea pură, ne-am hotărât să diversificăm, să experimentăm noi variante de produse pe bază de miere. Astfel, bazându-ne pe beneficiile asupra sănătății pe care diferite elemente naturale o au, le-am combinat cu proprietățile mierii, iar rezultatele finale ale „experimentelor” noastră le regăsești în magazinul online sau într-unul dintre magazinele fizice către care distribuim produsele noastre. De la combinația clasică de miere cu miez de nucă, până la combinații mai „exotice”, cum ar fi aronia, ghimbir cocoș, merișoare sau turmeric.

Experimentele noastre au mers mai departe și am ajuns să facem și câteva sortimente de sucuri sănătoase presate le rece cu miere. Sucurile, bazate exclusiv pe extracte naturale sunt doza de energie de care ai nevoie în zilele solicitante. Credem cu tărie ca tot ceea ce provine din natură este un plus pentru sănătatea omului, iar intervenția industrială în prelucrarea „materiei prime naturale” nu face altceva decât să altereze beneficiile pe care natura ni le oferă.

Pentru a obține acea miere pură, în perioadele de cules ne ferim de locuri poluate. Încercăm să mergem cât mai departe de drumuri cu trafic intens sau de orașe cu un nivel ridicat al poluării. Detaliile oferă calitatea mierii și produselor derivate pe care le oferim.

Credem în beneficiile mierii și dorim să le promovăm, de aceea lansăm acest blog unde vom discuta despre proprietățile mierii, precum și sugestii sau rețete care te vor ajuta să folosești mierea în beneficiul sănătății tale.

Până data viitoare, sănătate și vitalitate!